Yife your internet favorites everywhere

Nieuwsbericht: Bijna 5000 links!

De voorbije dagen heeft de registratieprocedure een heel aantal verbeteringen ondergaan, en stilaan nadert Yife de mijlpaal van 5000 links!

De laatste tijd gebeurden steeds meer valse registraties, door spammers om allerlei (duistere) waren aan te prijzen. Het spijtige was dat dit meteen weerspiegelde in het aantal gebruikers, en dit cijfer dan ook niet meer betrouwbaar was. We hebben ons dan ook ingespannen om dit te vermijden, en enkele maatregelen getroffen om deze "registraties" te vermijden. Nieuwe gebruikers zullen voortaan een week de tijd krijgen om hun account te activeren, en verder is er ook een captcha-functie ingewerkt, om op deze manier robots van mensen te kunnen onderscheiden. Deze valse registraties worden immers allemaal door robots ondernomen. We verwachten nu geen spam meer tussen de registraties, maar blijven het natuurlijk verder in de gaten houden.

Daarnaast nadert Yife stilletjes de mijlpaal van de 5000 links! Door al onze gebruikers zijn er dus in totaal al een kleine 5000 links gedefinieerd! Aangezien dit een redelijk zware impact heeft op de dode link controle, zal deze waarschijnlijk binnenkort ook nog aan een nadere blik onderworpen worden.

Zoals je ziet evolueert Yife constant verder. We proberen er iets moois van te maken! Veel plezier er mee!

24-07-2008 13:49, © Het Yife Team

Andere nieuwsberichten:

Quickstats

154 gebruikers
33840 actieve links

Sites

Belgiƫ: www.yife.be Nederlands Internationaal: www.yife.eu English