Yife your internet favorites everywhere

Nieuwsbericht: Onderhoudswerkzaamheden

Van donderdag 09 juli tot en met maandag 13 juli zullen er aan Yife onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden. Concreet zal dit een impact hebben op het controlepaneel (zal niet beschikbaar zijn) en op de registraties (zullen evenmin mogelijk zijn).

Eind deze week zullen er op Yife onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden. Deze werken behelzen het verhuizen van de website naar een nieuwe server.

Uiteraard impliceert dit dat bepaalde delen van de website tijdelijk inactief moeten geplaatst worden. We kunnen de hinder echter beperken door tijdens de verhuis de database read-only beschikbaar te maken.

Concreet komt dit er op neer dat u wel nog gebruik zal kunnen maken van de website, en van de zelf gecreëerde startpagina's, maar niet meer van het controlepaneel, en ook nieuwe registraties zijn gedurende deze periode niet mogelijk.

De onderhoudswerkzaamheden zijn voorzien van donderdag 09 juli 2009 tot en met maandag 13 juli 2009, maar het is niet uitgesloten dat de werken sneller dan voorzien klaar kunnen zijn.

Onze excuses voor dit tijdelijke ongemak! Voor verdere vragen of opmerkingen kan u steeds met ons contact opnemen.

06-07-2009 17:19, © Het Yife team

Andere nieuwsberichten:

Quickstats

154 gebruikers
33730 actieve links

Sites

België: www.yife.be Nederlands Internationaal: www.yife.eu English